آمریكای شمالی بزرگترین و اولین هدف هكرها در جهان
اچ پی: مطالعات نشان می دهد كه منطقه آمریكای شمالی، بزرگترین و اولین هدف هكرها و مجرمان سایبری برای سرقت اطلاعات از شركت های مختلف است.
به گزارش اچ پی به نقل از ایسنا، بر طبق تازه ترین گزارش های انتشار یافته در وب سایت visualcapitalist، منطقه آمریكای شمالی كه شامل دو كشور ایالات متحده و كانادا می شود، نسبت به سایر مناطق جهان بیشتر هدف حمله سایبری و هكرها قرار گرفته است به شكلی كه در این تحقیقات اعلام شده است تنها در طول سال ۲۰۱۷ میلادی، بالغ بر یك هزار و ۵۱۴ فقره حمله سایبری به زیرساخت ها و شركت های مختلف مستقر در این منطقه صورت گرفته است كه ۸۶ درصد از مجموع كل حملات سایبری و سرقت اطلاعات در جهان را تشكیل می دهد.
این در حالیست كه سایر مناطق جهان سهم بسیار كمتری از هدف هكرها و مجرمان سایبری برای سرقت اطلاعات شركت ها و نهادهای دولتی و غیردولتی مختلف دارند بعنوان مثال، در همین بازه زمانی، تنها ۱۱۲ مورد سرقت اطلاعاتی در اروپا به ثبت رسیده است و سهم آن در جهان ۶ درصد اعلام شده است.
با عنایت به افزایش بیش از پیش حملات سایبری از طرف هكرها، كشورهای مختلف زیادی در سراسر جهان هدف این گونه حملات قرار گرفته اند و خسارات جبران ناپذیری را متحمل شده اند. آمارهای حاكیست كه حملات سایبری و هك اطلاعات شركت های مختلف هر ساله روندی افزایش را تجربه می كند.
اخبار و گزارش هایی كه طی ماه ها و سال های اخیر از حملات سایبری و هك به بانك ها و مؤسسات بزرگ تجاری و اقتصادی شنیده ایم، همگی حاكی از یك اتفاق بسیار ناخوشایند و وحشتناك در حال وقوع هستند. بدیهی است كه دیگر نمی توان گفت هیچ فرد و یا هیچ سازمانی از گزند خطرات و تهدیدهای حملات سایبری در امان است و مشخص نیست این تهدید رو به رشد، تا چه زمانی مقرر است به طول بیانجامد.
برمبنای نمودار و نقشه زیر، می توان دریافت كه منطقه آمریكا شمالی اولین هدف هكرها و مجرمان سایبری برای سرقت اطلاعات شركت ها و سازمان های مختلف است:
طبق داده های ذكر شده در این نقشه، پس از منطقه آمریكای شمالی، مناطق اروپا و شرق آسیا با اختصاص ۶ درصد از مجموع كل حملات سایبری در جهان در جایگاه دوم، منطقه خاورمیانه و آفریقا با اختصاص یك درصد و سایر مناطق همچون آمریكای جنوبی نیز تنها با كمتر از یك درصد سرقت اطلاعاتی مواجه گشته اند.
تحلیلگران در تشریح و توصیف علت اینكه چرا آمریكای شمالی اولین و بزرگترین هدف هكرها برای سرقت اطلاعات محسوب می شود، خاطرنشان كرده اند كه اولاً بالغ بر ۹۰ درصد غول های تكنولوژی و شركت های بزرگ و معروف جهان در ایالات متحده آمریكا مستقر و فعال می باشند بدین سبب طبیعی است كه هكرها برای به دست آوردن اطلاعات مورد نظر خود به آنها حمله كرده و داده های موجود در زیرساخت ها و سرورهای آنها را به سرقت ببرند، بر اساس گزارش وب سایت visualcapitalist، ثانیا آنكه اغلب حملات هكری، سایبری و بدافزاری در جهان از طرف چین، كره شمالی و روسیه صورت می گیرد كه هدف آنها در منطقه آمریكای شمالی به خصوص ایالات متحده قرار دارد.
كارشناسان امنیت سایبری قبل تر اعلام نموده بودند كه حتی با وجود تدابیر امنیتی بسیار بالای سازمان های مختلف در جهان، بدافزارها آنقدر تكامل یافته شده اند كه بتوانند اطلاعات مورد نظر خودرا به سرقت ببرند. طبق گزارش های انتشار یافته، بد افزارها، باج افزارها و حملات DDOS همچون تهدیدهای امنیتی بودند كه از سال ۲۰۱۶ كاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و سبب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است.
همانطور كه در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شركت ها و سازمان های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و لطمه های جبران ناپذیری می شوند كه همچون مهم ترین آنها می توان به حمله سایبری به شركت مالی اكوئیفاكس در آمریكا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت های دفاع و امور خارجه خیلی از كشورها، شركت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریكا اشاره نمود.
باج افزار، بدافزاری است كه به مجرمان اینترنتی این امكان را می دهد تا بتوانند بوسیله كنترل از طریق دور، كامپیوتر شخص قربانی را قفل كنند به شكلی كه كاربر نتواند از سیستم خود استفاده نماید، سپس یك پنجره روی كامپیوتر شخص نمایان می شود و به او آگهی می دهد تا زمانی كه هزینه ای پرداخته نشود، نمی تواند قفل فایل های كامپیوتر اش را بازكرده و از آن استفاده نماید.
حالا برمبنای پیش بینی های تحلیلگران و متخصصان امنیت سایبری، بدافزارها و باج افزارها آنقدر تكامل یافته اند كه احتمالاً در سال آینده دیگر تنها به قفل و رمزنگاری كردن فایل های موجود در كامپیوتر ها اكتفا و بسنده نمی كنند و بطور كلی دسترسی كاربران به فایل های موجود در كامپیوتر ها را قطع می كنند به شكلی كاربر تا زمانی كه پول مورد نیاز مجرمان سایبری را نپردازد، به هیچ وجه حتی نمی تواند كامپیوتر خودرا روشن كرده و وارد آن شود.
حمله سایبری توسط بدافزار واناكرای (WannaCry) بطور قطع یكی از مهلك ترین حملاتی است كه در طول سال های اخیر صورت گرفته است.
حملاتی كه بدافزار واناكرای در سال قبل به كشورها، سازمان ها و شركت های بسیاری كرد، خسارات جبران ناپذیر بسیاری را برای آنها برجای گذاشت. اخیرا نیز ویروس كامپیوتری و بدافزار "خرگوش بد" سرو صدای بسیاری به راه انداخته است و به شركت ها و بانك ها و مؤسسات كوچك و بزرگی در كشورهای مختلف بویژه در اروپا حمله كرده و اطلاعات محرمانه آنها را به سرقت برده است.
منبع: اچ پی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب