واتساپ فناوری Passkey را فعال کرد
به گزارش اچ پی، دیجیاتو نوشت: کاربران اندرویدی واتساپ حالا می توانند بجای تایپ رمزعبور، با بهره گیری از فناوری Passkey به کمک تشخیص چهره یا اسکن اثرانگشت، به شکل ایمن تری وارد حساب کاربری خود شوند.
درحقیقت کاربران واتساپ در اندروید با فناوری Passkey به آسانی می توانند با احراز هویت دومرحله ای پیامکی ناامن و آزاردهنده خداحافظی کنند. این شرکت متعلق به متا در شبکه اجتماعی X (توییتر سابق) اعلام نمود که از خاصیت رمز عبور Passkey برای همه کاربران اندرویدی پشتیبانی می کند. این گزینه امنیتی جدید به کاربران واتساپ اجازه می دهد تا از چهره، اثرانگشت یا پین دستگاه، برای بازکردن قفل و دسترسی به حساب های خود بهره گیرند.
بنظر می رسد این فناوری طی هفته ها و ماه های آتی در دسترس تمامی کاربران اندرویدی قرار گیرد.
بیشتر بخوانید:
نهنگ یا دلفین؟/ موجودی بسیار نادر به نام ولفین/ عکس آنچه درباره ی نزدیک ترین ستاره به خورشید نمی دانید/ عکس اختراع یک سیستم پهپادی متفاوت در ژاپن انسان هایی که در سیاره سرخ دیده شدند/ عکس کاربران واتساپ بتا قبل از این به فناوری Passkey دسترسی داشتند تا این شرکت بتواند باگ های مربوط به این فناوری را مورد بررسی قرار دهد. ولی حالا کاربران عادی نسخه اندروید واتساپ نیز می توانند از این خاصیت بهره گیرند. هنوز مشخص نیست کاربران سیستم عامل iOS چه زمانی می توانند به این فناوری دسترسی داشته باشند.
با این فناوری، بیش از دو میلیارد کاربر واتساپ در مقابل تهدیدهای دیجیتالی بیشتر محافظت می شوند. با اضافه شدن فناوری Passkey، دیگر نیازی نیست رمزعبور به خاطر سپرده شود. چون چنین رمزهای عبوری بصورت بالقوه در معرض سرقت و هک نیز قرار دارند.
فناوری Passkey در واتساپ شاید این سؤال پیش بیاید که فناوری Passkey در واتساپ چیست و چه کاری انجام می دهد؟ این فناوری درحقیقت تلاشی از طرف شرکت های بزرگ جهت استفاده از سیستم احراز هویت با امنیت بالاتر بجای استفاده از رمزعبور است. در این فناوری، کاربران بجای استفاده از رمز عبور، از فناوری های دیگر مانند تشخیص چهره یا اسکن اثرانگشت استفاده می نمایند و وارد حساب کاربری خود می شوند.
وقتی از فناوری Passkey استفاده شود، درحقیقت دو کلید رمزنگاری ایجاد می شود که شامل یک کلید خصوصی و یک کلید عمومی است. کلید خصوصی در دستگاه کاربر نگهداری می شود و کلید عمومی در سرورهای شرکتی که اکانت کاربر در آن وجود دارد، ذخیره خواهد شد. زمانی که کاربر می خواهد با این فناوری وارد حساب کاربری خود شود، سرویس دهنده این دو کلید را با یکدیگر مقایسه می کند.
۵۸۵۸
منبع: اچ پی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب