حمله هكرها با سرقت رمز عبور قربانیان
اچ پی: مجرمان سایبری روزبه روز راه های بیش تری از حملات فیشینگ و نرم افزارهای جاسوسی برای سرقت اطلاعات كاربران استفاده می نمایند و اما چاره ی این حملات محافظت بیش تر از رمزهای عبور و استفاده از نكات امنیتی لازم است.
به گزارش اچ پی به نقل از ایسنا، شركت ورایزون سال گذشته، نشان داد ۸۰ درصد از هك ها، مربوط به رمزعبور به سرقت رفته است. مجرمان سایبری از رمز عبور قربانی برای دسترسی به سیستم آن ها بهره برده و اطلاعاتشان را به سرقت برده اند. برپایه این نقص، این نیاز در سازمان ها بوجود می آید تا تدابیری اتخاذ كنند كه از سرقت رمزعبور شناسایی جلوگیری شود.
اما با گذشت یك سال به نظر می آید اتفاق جدیدی رخ نداده است؛ مجرمان سایبری روزبه روز در حال افزایش هستند و اعتبار كاربران را به سرقت می برند. آن ها روش های مختلفی برای سرقت كلمات عبور دارند، مانند حملات فیشینگ، گزارش گیر صفحه كلید و نرم افزارهای جاسوسی. حدودا هر تكنیك برای سرقت پسورد شامل نوعی بدافزار است. ای میل های مخرب با استفاده ازURL های جعلی برای سرقت به منظور فریب دادن كاربران به دریافت اطلاعات می پردازند.
نوع جدیدی از نرم افزارهای مخرب، باج افزارهای توزیع شده هستند. همینطور تروجان ها و نرم افزار ارز دیجیتال مخرب هم وجود دارد. سایت های فیشینگ به صورت پراكنده ای فعال بوده و كاربران را فریب می دهند. ضمیمه مایكروسافت ورد حامل آخرین آپدیت نرم افزارهای مخرب است. آن ها ترفندی را به كاربر نشان می دهند تا ماكرو و Smoke Loader را در سیستم صدمه دیده نصب كنند.
با عنایت به گزارش سایت پلیس فتا، محققان اطلاعاتی به دست آورده اند كه نصبSmoke Loader ها و TrickBotیك فریب بزرگ است. این ابزار یك تروجان است كه اعتبار بانكی و سایر اطلاعات حساس را از بین می برد. این بدافزار به گونه ای طراحی شده كه به نظر می آید یك درخواست فاكتور از یك شركت را درخواست كرده است.
بسیاری از این نوشتارها تنها این نظریه را بیان می كنند كه رمز عبور دزدیده شده كلید خیلی از نقص های داده است. ازاین رو بسیار مهم می باشد كه سازمان ها و افراد اقدامات و ابزار خویش را بهبود بخشیده و از خود و داده های خود محافظت كنند. همچنین، ضروری می باشد كه یك سیستم وجود داشته باشد كه هرگونه صدمه دیدگی شبكه یا فعالیت های جنایتكاران اینترنتی را شناسایی كند.
به گزارش اچ پی به نقل از ایسنا، هر زمان كه مجرمان سایبری یك گروه از اطلاعات را سرقت می كنند، اطلاعات حساب كاربر شامل نام كاربری و رمز عبور نمایان می گردد. اهمیتی ندارد كه رمز عبور تا چه میزان سخت باشد، به محض آنكه رمز عبور روی كامپیوتر مجرمان سایبری ظاهر شود، از آن رمز عبور در جهت اعمال مجرمانه بهره می برند.
كارشناسان به كاربران سفارش دارند كه برای بالا بردن امنیت خود از دادن رمز عبور خود به سایر افراد جداً اجتناب كنند. از نوشتن رمز عبور بر روی كاغذ و گذاشتن آن بر روی میز محل كار، نزدیك كامپیوتر و یا چسباندن آن بر روی كامپیوتر، جداً اجتناب كنند. تعداد زیادی از برنامه ها امكان به خاطر سپردن رمزهای عبور را عرضه می كنند، زمانی كه سیستم را ترك می كنید، این قابلیت را غیرفعال كنید.
یكی از بهترین راه ها برای افزایش امنیت حساب های كاربری مختلف در فضای مجازی انتخاب یك پسورد و رمز عبور ایمن است كه تا حد زیادی راه را برای نفوذ هكرها دشوار می كند. متخصصان امنیت سایبری به كاربران پیشنهاد می كنند كه از كلمات قابل حدس زدن همچون نام، نام خانوادگی، سال و تاریخ تولد، نام همسر و غیره اكیدا اجتناب كنند و درصورتی كه می خواهند از این كلمات، عبارات و اعداد استفاده كنند، باید در بین آن از حروف اختصاری و نشانه گذاری استفاده كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب